Study Guides (390,000)
CA (150,000)
U of G (8,000)
REAL (10)
Final

REAL 1820 Lecture Notes - Lecture 6: Business Process Management, Purchase Order, Business ProcessExam


Department
Real Estate and Housing
Course Code
REAL 1820
Professor
Emma Allen- Vercoe
Study Guide
Final

This preview shows pages 1-3. to view the full 32 pages of the document.
Business Process Management and Decision Making
1) Business processes are synonymous with business systems.
a. True
b. False
Answer: a
2) You should always ask yourself “how can I use my time in school to enhance those
skills I already have?”
a. True
b. False
Answer: a
Page Reference: 44
3) The inventory management process includes placing orders and receiving goods into
inventory.
a. True
b. False
Answer: a
4) In the payment process, the invoice is compared to the purchase order.
a. True
b. False
Answer: a
5) A copy of the purchase order is sent to the customer.
a. True
b. False
Answer: b

Only pages 1-3 are available for preview. Some parts have been intentionally blurred.

6) A business process consists of activities, resources, facilities, and information.
a. True
b. False
Answer: a
7) Any item of value can be considered to be a potential resource for a business process.
a. True
b. False
Answer: a
8) Activities transform resources and data into different kinds of resources and data.
a. True
b. False
Answer: b
9) An inventory database would be considered to be an example of a facility in the
inventory management process.
a. True
b. False
Answer: a
10) The fact that it rained 1.2 inches today is an example of information.
a. True
b. False
Answer: b
11) The fact that the sun rose this morning at 6:25 a.m. is an example of data.
a. True
b. False
Answer: a

Only pages 1-3 are available for preview. Some parts have been intentionally blurred.

12) Data is another word for information.
a. True
b. False
Answer: b
13) When data is presented with a meaningful context, it becomes information.
a. True
b. False
Answer: a
14) The information that is the output of one process can be viewed as a data input to
another process.
a. True
b. False
Answer: a
15) Each activity within a business process must use one, and only one, information
system.
a. True
b. False
Answer: b
You're Reading a Preview

Unlock to view full version