Textbook Notes (270,000)
CA (160,000)
Concordia (1,000)
BTM (30)
BTM 200 (20)
Chapter

BTM 200 Chapter Notes -Equals Sign, Circular Reference, Microsoft Office 2010


Department
Business Technology Management
Course Code
BTM 200
Professor
Rafaat Saade

This preview shows pages 1-3. to view the full 23 pages of the document.
Exploring Microsoft Office 2010 Volume 1
Excel Chapter 2
Testbank
1) Semi-selection or pointing
A) indicates a cells relative location from the cell containing the formula.
B) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the
formula.
C) is the process of using the mouse to select cells while building a formula.
D) creates an Equals (=) sign.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 1
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
2) A formula in Excel must begin with
A) a cell's specific location.
B) a cells relative location.
C) both an absolute and a relative cell reference.
D) an Equals (=) sign.
Answer: D
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 1
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
3) A relative cell reference
A) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the
formula.
B) contains both an absolute and a relative cell reference.
C) indicates a cells relative location from the cell containing the formula; the reference changes
when you copy the formula.
D) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
1
Copyright © 2013 Pearson Education, Inc.

Only pages 1-3 are available for preview. Some parts have been intentionally blurred.

4) An absolute cell reference
A) causes a potential error.
B) indicates a cell's specific location and the reference does not change when you copy the
formula.
C) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula.
D) contains both an absolute and a relative cell reference.
Answer: B
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
5) A mixed cell reference
A) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula.
B) causes a potential error.
C) contains absolute or relative cell references, but not both.
D) contains both an absolute and a relative cell reference.
Answer: D
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 2
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
6) A circular reference
A) is a predefined formula that performs a calculation.
B) is a rule that governs the structure and components for functions.
C) occurs when a formula directly or indirectly refers to the cell containing the formula.
D) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
7) Excel displays a green arrow in the top left corner of a cell if it detects a
A) cell reference or a value.
B) rule that governs components of functions.
C) potential error.
D) predefined formula that performs a calculation.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Formula Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
2
Copyright © 2013 Pearson Education, Inc.

Only pages 1-3 are available for preview. Some parts have been intentionally blurred.

8) A function is a
A) predefined formula that performs a calculation.
B) cell reference or a value.
C) list of values and defined names as you enter a spreadsheet.
D) set of rules that govern the structure and components for a formula.
Answer: A
Diff: 1
Reference: Function Basics
Objective: 4
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
9) Syntax (as it applies to Excel 2010)
A) displays a list of functions and defined names as you enter a function.
B) is a small pop-up description that displays the arguments for a function as you enter it.
C) is a set of rules that govern the structure and components for a function.
D) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Function Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
10) An Argument (as it applies to Excel 2010)
A) calculates the total of values contained in two or more cells.
B) displays a list of functions and defined names as you enter a function.
C) is an input such as a cell reference or a value needed to complete a function.
D) is a small pop-up description that displays the results of the cell.
Answer: C
Diff: 1
Reference: Function Basics
Objective: 3
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
11) Formula AutoComplete
A) results in formulas such as =B4+C4.
B) calculates the total of values contained in two or more cells.
C) is a small pop-up description that displays the arguments for a function as you enter it.
D) displays a list of functions and defined names as you enter a function.
Answer: D
Diff: 2
Reference: Function Basics
Objective: 4
AppChap: Excel 2: Formulas and Functions
3
Copyright © 2013 Pearson Education, Inc.
You're Reading a Preview

Unlock to view full version